Motor theorie dagcursus

Wil jij zo snel mogelijk slagen voor de motor theorie examen? Kom dan snel langs bij Bullet. Wij beschikken over de nieuwste vragen die je bij het CBR theorie examen kan verwachten. Met behulp van onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij alles te weten komt voor het examen. Heb je moeite met een bepaald onderdeel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jij het helemaal begrijpt. Schrijf je nu snel in voor een dagcursus motor-theorie en behaal het examen!

Slaag gegarandeerd in 1 keer

Bij Bullet zorgen wij ervoor dat iedereen de examen in 1 keer kan halen. Wij behandelen alle leerstof die nodig is om het CBR motor theorie examen te behalen. We gaan oefenen met vragen die je ook bij het examen kan verwachten en herhalen deze tot het goed in je hoofd zit. Hierdoor zijn er geen verrassingen bij het maken van het examen.
Dus kom langs bij Bullet als je in 1 keer wilt slagen voor je motor theorie examen!

Informatie over de Motor theorie lessen

Onze klassikale theorieles is altijd op een zaterdag van 12:00 tot 14:30. Neem wel eerst contact met ons op of schrijf je in zodat we je kunnen aanmelden voor de cursus.

Prijs

Motor Theorie Dagcursus

120,-*
  • Inclusief CBR examen
  • Dagcursus
  • Hoge slagingskans
  • Professionele begeleiding
  • *Actie gelding tot eind December

Na betaling neemt een expert contact op met u om een afspraak te maken.

Heeft u een vraag of opmerking?

Dan kunt u ons altijd bellen op 010 486 52 52. Of u kunt mailen naar info@bulletrijschool.nl.

Voor meer informatie of vragen, bent u altijd welkom bij één van onze vestigingen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk helpen.